sajtodij

Budapest sajtódíját kapta meg a Hegyvidék Televízió ügyvezetője

Átadta az idei Csengery Antal-díjakat Tarlós István főpolgármester. A főváros sajtódíját ez évben  Mottl Ágnes, a Hegyvidék Televízió ügyvezető igazgatója, a Magyar Katolikus Rádió közössége, Hlavay Richárd, az Inforádió szerkesztő-műsorvezetője, Kárász Róbert, az ATV, illetve korábban a TV2 szerkesztő-műsorvezetője, valamint Nyerges Zoltán Gyula, a Józsefváros újság főszerkesztője, a Józsefvárosi Média Központ szakmai igazgatója kapta.

Mottl Ágnes az elektronikus sajtó területén végzett magas színvonalú, értékeket közvetítő munkájáért, valamint a kábeltelevíziós szolgáltatás műsorsugárzásának bővítésében elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat.

A Hegyvidék Televízió 2017 májusa óta taja a Helyi Televíziók Országos Egyesületének. A Hegyvidék Televízió az 1. 2. és a 12. kerületben élő polgárokat tájékoztatja helyi témájú információkkal. A hét minden napján új műsorokkal, riportokkal, tudósításokkal, interjúkkal, rögzített vagy élő stúdióbeszélgetésekkel jelentkeznek főműsoridőben, 19 és 21 óra között, 21 órától reggel 7-ig pedig ismétléseket láthatnak a nézők.

Minden vélemény számít!