balazsek

Balázsék ilyet még nem csináltak: médiatörténelmi esemény helyszíne volt Debrecen

A Rádió 1 népszerű reggeli műsora, a Balázsék tavaszi roadshow-ja pénteken Debrecenből ébresztette az országot. Rendhagyó módon a reggeli adást a Debrecen Televízió stúdiójából sugározták, amit nemcsak hallgathattak, hanem élőben is nézhettek az érdeklődők a Debrecen Televízióban, és így a Dehiren, a dehir.hu/dtv oldalon is. Gyakorlatilag minden felületen velük találkozhatott a közönség.

Balázsék ezzel médiatörténelmet írtak, ahogy az adásban is elhangzott. A népszerű rádiósok az első pillanattól jól érezték magukat a Debrecen Televízió stúdiójában, ahol a szokásos módon ezúttal is záporoztak a poénok, és rendre érkeztek a hírek, a hasznos információk és a komolyabb témák is.

balazse2

Bár Sebestyén Balázs számára nem idegen terep a tévézés, mégis nagy élmény volt neki is ez a mostani. Először volt ugyanis arra példa, hogy egyszerre tévé- és rádióműsort is csináljanak.

„Nagyon menő kis stúdiótok van, tök szép a háttér! Feri időjárást jelentett, Janinak sámános rovata volt, úgyhogy nagyon jól szórakoztunk!” – dicsérte meg a debreceni kollégákat az ismert rádiós.

Széles Diána, Debrecen alpolgármestere is köszöntötte a műsorvezetőket és egy kis ajándékkal kedveskedett nekik: Debrecen város borával lepte meg őket.

A Rádió 1 roadshow-ja 10 óra után sem ért véget, a műsor pénteken délután 4-től a Kossuth téren folytatódott.

Itt fergeteges hangulattal, izgalmas játékokkal és sztárvendégekkel várta a debrecenieket Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, akikkel együtt utazott Rácz Gergő, Radics Gigi, Tolvai Reni, YA OU és Vavra Bence is.

Minden vélemény számít!