ipolytv

A Telekom Nógrád megyei IPTV hálózatán az Ipoly TV

Erősíti pozícióját és újabb közönséget is elér mostantól a Nógrád megyei Ipoly TV azzal, hogy a csatorna vezetése megállapodott a Magyar Telekommal a műsora terjesztéséről.

Nógrád megye legnagyobb helyi televízióját, az Ipoly TV-t évek óta minden műsorterjesztő digitálisan továbbítja az előfizetőknek.

A Magyar Telekommal is erről történt megállapodás, így november 1-jétől csak digitálisan és az iptv rendszerben lesz elérhető a megyei hatókörű tévé. A médiaszolgáltató és a műsorterjesztő közös célja volt, hogy Nógrád megye eddig lefedetlen területét is ellássák, amelyhez a Magyar Telekom megfelelő megoldást talált.

A csatorna ezzel együtt újabb szolgáltatással is bővít: az adáshoz elektronikus műsorkalauzt is kiad, így a kényelmi szolgáltatással könnyen tájékozódhatnak a nézők a tévé napi műsoráról is.

Az Ipoly Televíziót azokon a helyeken is elérik mostantól az előfizetők IPTV-n, ahol már egyébként is látható volt kábelen. Így a nézők számára lehetőség nyílik arra, hogy ha a helyi tévét keresik az előfizetői csomagok között, akkor több szolgáltató több kínálatából választhassák a számukra legjobbat.

Az Ipoly TV 2012-ben csatlakozott a Helyi Televíziók Országos Egyesülete közösségéhez.

Minden vélemény számít!