tvstudio

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói is nyertek forrást műszaki fejlesztésre

Többek között új kamerák és mikrofonok beszerzését finanszírozza 35,6 millió forinttal hét televízió és nyolc rádió számára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a közösségi médiaszolgáltatók technikai modernizációjára kiírt pályázaton.
Tizenöt pályázó jut összesen 35,6 millió forint Médiatanács-támogatáshoz a közösségi médiaszolgáltatók műszaki fejlesztését célzó idei pályázat első fordulójában, moncler armoise albizia a Magyar Média Mecenatúra program keretében.

A televíziók közül eredményesen szerepelt a Balmazújváros Televízió, a budapesti székhelyű Bonum TV, a budai Hegyvidék Televízió, ugg outlet barstow brisbane a csornai Rábaközi Televízió (HTOE-tag), a TV Szentendre, a szintén szentendrei VKC TV és a sátoraljaújhelyi Zemplén TV (HTOE-tag).

A közösségi rádiók közül a Magyar Katolikus Rádió debreceni és székesfehérvári adója, nfl jerseys ranked custom valamint a Mária Rádió celldömölki és veszprémi adója kapott támogatást, a kisközösségi adók közül a szombathelyi Credo Rádió, a miskolci Csillagpont Rádió, az Első Pesti Egyetemi Rádió és a Rádió Szentendre. ugg outlet australia auckland

Minden vélemény számít!