forgatas

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói is nyertek forrást műsorkészítésre

23 televízióműsor gyártásához egy éven át összesen 103,9 millió forinttal járul hozzá a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra programban a helyi és körzeti tévéknek szóló műsortámogatási pályázatának idei harmadik fordulójában meghozott döntése szerint.

A közéleti magazin kategóriában sikerrel pályázott a szigetszentmiklósi DunaMédia TV (Szigeti körkép), a miskolci Irány Televízió (Közélet), a balatonkenesei Öböl Tv (Közügy), a pesterzsébeti ESTV (Közélet Pesterzsébeten), moncler jacket acorus 2 a szegedi Telin TV (Szegedi Panoráma), a gödöllői Régió Plusz Televízió (Porta), a szentgotthárdi Gotthárd TV (Híradó Plusz) és a Soltvadkerti TV (Vadkerti Krónika).

A hírműsor kategóriában nyertes pályázatot nyújtott be a bajai, a gyulai, a Győr+, monster beats audio beats adidas a kiskunhalasi és az érdi televízió a Híradó műsoraikra, valamint a gyöngyösi televízió az Aktuális és a fővárosi Hegyvidék Televízió a Budai Híradó című programjaikra.

A kulturális magazinok gyártói közül kedvezményezetté vált a Keszthelyi Televízió (Szignatúra), a szarvasi Körös Televízió (Körös Völgy), a Zalaegerszegi Televízió (Kultúrkör), a Veszprém TV (Kilátó), ugg outlet barstow brisbane a hódmezővásárhelyi Vásárhely Televízió (Publikum), az Ózdi Városi Televízió (Kaleidoszkóp), a fővárosi székhelyű Bonum TV (Musica), valamint a Pápa Városi Televízió (Végre péntek!).

A Médiatanács 2011 óta közel kétmilliárd forint értékben 431 televíziós műsor költségeihez adott egy-egy éven át tartó finanszírozást – a helyi és körzeti televízióknak szóló műsortámogatási pályázatain – a helyi médiapiac fenntartására és sokszínűségének ösztönzésére. ugg outlet barstow brisbane

Minden vélemény számít!