szinkepek

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói is nyertek forrást műsorkészítésre

Helyi és körzeti hírműsorok, kulturális és közéleti magazinműsorok készítését támogatja egy éven át a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium eheti ülésén meghozott számos döntés között egy rádiós frekvencia sorsa is eldőlt.

Az NMHH Médiatanácsa 104,1 millió forint támogatáshoz juttatott 23 helyi, körzeti tévét a rendszeresen jelentkező televíziós műsorok finanszírozására kiírt Magyar Média Mecenatúra program idei pályázatának első fordulójában. A hírműsor kategóriában 6 eredményes jelentkező volt: a szegedi (HTOE-tag), a nyíregyházi(HTOE-tag), nfl jerseys reddit for sale near me 2 a szombathelyi televízió(HTOE-tag), a szarvasi Körös Televízió (HTOE-tag),, a békéscsabai 7.TV és a Somogy TV.

Közéleti magazin kategóriában sikerrel pályázott 11 televízió: a bólyi, a dunaföldvári, a füzesabonyi(HTOE-tag), monster beats audio beats adidas a karcagi, a pércsi, a püspökladányi (HTOE-tag),, a szentesi televízió, a budapesti City TV(HTOE-tag), a Promontor TV, a TV10, michael kors ava kors ankle boots valamint a Komló és Térsége Televízió.

A kulturális műsorok kategóriájában szintén 6 pályázatot támogattak: a bajai, a debreceni (HTOE-tag), és a kiskunhalasi televíziót (HTOE-tag),, a hatoscsatornát, illetve a 7.TV-t és a Somogy TV-t. moncler armoise albizia 2

Minden vélemény számít!