kodszinhaz15

A Debrecen Televízió is készített filmet a cívisváros turisztikai látványosságára – videóval

“Mindannyiunk büszkesége a Nagyerdő, és örülök, hogy végre bemutathatjuk a Ködszínház új filmjeit”– mondta Papp László, Debrecen polgármestere a Ködszínház harmadik évadának hétfő esti filmpremierjén.

Megnyitó beszédében Papp László rámutatott: 2014-ben megújult a Nagyerdő, és ez a munka nem ért véget, hiszen az önkormányzat szándékai szerint a Nagyerdei Strandfürdő (ennek a koncepcióterve már készen van), az állatkert és az Ötholdas Pagony is komoly változásokon esik majd át.

papplaszloMindezeknek köszönhetően egy Európában is egyedülálló hely jön létre, ami egyszerre szolgálja a kikapcsolódást, a szórakozást, és az aktív pihenést is – vetítette előre a polgármester a Ködszínház előadására összegyűlt több száz érdeklődőknek, akikhez az időjárás is kegyes volt.

kodszinhazbelso4A Ködszínházat az elmúlt két évben már megszokták, michael kors ava kors ankle boots megszerették és keresik a debreceniek. A városba érkező turisták is ámulattal figyelik a különleges vízi attrakciót, melyben a fellövellő vízsugarakat különféle színű fényekkel világítják meg, a vízfalra pedig a városról szóló kisfilmeket vetítik ki. A Ködszínház harmadik évada július 15-én, pénteken este egy eredményes főpróbával kezdődött el, azóta minden este működik az attrakció. Szombaton és vasárnap a Debrecen Televízió által készített négy rövidfilmet lehetett látni, míg a két új alkotás premierjét hétfőn este 9 órakor tartották meg. Az új filmek közül az egyiket ugyancsak a DTV munkatársai készítették.

Vida Gyula, a Debrecen Televízió főszerkesztője a Dehir.hu érdeklődésére a helyszínen az alkotás kapcsán felidézte: a stáb nagyon szereti Debrecent, és ez már a harmadik mű, amit a ködszínházi vetítésre készítettek. Ezúttal élményszerűen mutatják be a cívisvárost, azt, hogy mekkora élmény itt élni – mégpedig egy kislány életén keresztül. A leányzó itt születik, debreceni játszótéren játszik kiskorában, michael kors access apple watch aztán kamaszként itt jár koncertekre, és férjhez is a Szent Anna Székesegyházban megy.

kodszinhazbelso3A Debrecen Televízió új alkotása segítségével végigjárhatja a szemlélődő Debrecen legismertebb részeit. Ezek által egy kiválóan hasznosítható összefoglalót kap abból a gazdag élménykínálatból, amit magában rejt a cívisváros. Érdekessége a filmnek az is, hogy nem csupán egymás után vágott képeket villant fel, hanem egy történetet mesél el, így a néző – amellett, hogy megismerheti a várost – gyönyörködhet a látványos produkcióban, és a film folyását követve jól is szórakozhat.

kodszinhazbelsoA Ködszínházban minden este 8-tól, 9-től, 10-től és 11-től van vetítés. ugg outlet barstow brisbane

DehirMár az új filmeket is vetítik a Ködszínházban

Minden vélemény számít!