forgatas

Újabb részletek a Mecenatúra-program elektronikus pályáztatásáról

Mint ismert, az egyszerűbb és gördülékenyebb ügymenet érdekében ezentúl kizárólag elektronikus úton fogadja a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjára beküldött pályázatokat a program lebonyolítását végző Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága.

Az érdeklődők számára a Mecenatúra Igazgatóság nyilvános tájékoztatókat tart február elején, még az első idei pályázatok benyújtása előtt, hogy a pályázók problémamentesen használhassák az új online pályázati felületet. A két legfontosabb tudnivaló az, hogy egyrészt a pályázat elektronikus beadásához a pályázóknak Ügyfélkapu regisztrációval kell rendelkezniük, másrészt az adott pályázat ügyfélkapus benyújtása előtt minden eljárásban és minden fordulóban külön előzetes regisztráció is szükséges a Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról letölthető regisztrációs lap kitöltésével és e-mailes elküldésével. Új felület szolgál a referenciák elektronikus feltöltésére is azoknál a pályázatoknál, ahol a pályázati kiírás erről rendelkezik. A teljes pályázati folyamat elektronikusan zajlik, nfl jerseys reddit for sale near me 2 a beszámolókat is ezen a felületen kell majd beadni.

A pályázati rovatok hiánytalan kitöltését és az előírt számú csatolmányok meglétét a program automatikusan ellenőrzi, a munkatársaknak a pályázatok beérkezése után csak érvényességi vizsgálatot kell végezniük. A tartalmi értékelésre felkért bírálóbizottsági tagok a beérkezett pályázatokat, szinopszisokat szintén kizárólag az elektronikus rendszerben tekinthetik meg; a bírálat menete és formája változatlan marad. Az új eljárás megkönnyíti a pályázóknak a jelentkezési folyamatot, az elektronikus ellenőrzés az alaki hibák lehetőségét kizárja, csökkenti, egyúttal a beadott pályázatok feldolgozása is egyszerűbbé, követhetőbbé válik minden érintett számára. nfl jerseys ranked custom 2 Ehhez kapcsolódóan megújul az Általános pályázati feltételek (ÁPF) című dokumentum is, amelyben pontosításokat vezetnek át a megváltozott pályázati rendszernek, illetve az uniós rendelkezéseknek megfelelően. A régi ÁPF párhuzamosan hatályban marad azokra a már folyamatban lévő pályázatokra vonatkozóan, amelyeket az ezt megelőző mecenatúrás pályázatokra adtak be.

A elektronikus pályáztatásról az MTVA közzétett egy tájékoztatót. Ez itt olvasható: http://mecenatura.mtva.hu/index.php?p=news& moncler outlet polo 2 act=lst&cid=1661&mid=54

 

Minden vélemény számít!