forgatas

Neumann János-pályázat: még egy hónapig lehet jelentkezni az első körben

Ismét pályázható a közszolgálati tartalmú online műsorszámok készítését támogató, évek óta sikeres Neumann János-pályázat, melynek idei keretösszege 27 millió forint. Ebből 5 millió forintot különítettek el a határon túli pályázók részére, 2 millió forintot pedig a tavalyi keret maradványaként használnak majd fel.

Egy pályázó pályázatonként legfeljebb egymillió forint támogatást nyerhet el. A pályázat nyílt beadású, melyben a közzététel napjától folyamatosan, a keretösszeg kimerüléséig pályázhatnak a jelentkezők. moncler armoise albizia Az első fordulóban október 8-áig lehet beadni az anyagokat, melyeket a bírálóbizottság ezután havonta értékel.

A Magyar Média Mecenatúra program más pályázataitól eltérően a Neumann-pályázaton nem előírás, hogy kizárólag regisztrált filmelőállítók jelentkezhetnek. Pályázhat közép- és felsőoktatási intézmény, alapítvány, egyesület is a gazdasági társaságok mellett, ha van lekérhető médiaszolgáltatásra jogosultsága, vagy szándéknyilatkozatot hoz ilyen jogosultsággal rendelkező szolgáltatótól. moncler shirts shoes 2 Továbbá nyitott a pályázat a határon túli pályázói – természetes vagy jogi személy vagy más szervezet – kör előtt is, ha van szándéknyilatkozata magyarországi, lekérhető médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltatótól.

A pályázati felhívás szeptember 4-től a Médiatanács pályázatát lebonyolító Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap http://mecenatura.mtva.hu oldalán olvasható. Előnyben részesül az a pályázó, aki gyermek- és ifjúsági témában nyújt be pályázatot, ha akadálymentesíti a műsorszámot vakok, ugg outlet bicester brunswick gyengén látók, illetve siketek és nagyothallók számára, továbbá vállalja a tartalom angol felirattal történő ellátását. Ugyancsak előnyt jelent, ha kortárs zenét használ a pályázó. A testület 2012 óta 59 esetben adott támogatást, összesen 65 millió forint értékben annak érdekében, hogy színvonalas online nézhető, hallgatható alkotások szülessenek az internetezők számára. moncler outlet polo 2

Minden vélemény számít!