virtualisdtv

Műsorok készítésére nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagjai

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására közel 125 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának legutóbbi ülésén hozott döntése szerint – közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Azt írták: a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási program hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázatának harmadik fordulójában huszonnégy televíziós pályázat mintegy 124,25 millió forint támogatást kap.

A tájékoztatás szerint a Régió TV Esztergom, a mórahalmi Móra-Net TV, a Kistelek Városi Televízió (HTOE-tag), a Szentes Televízió, a ládbesenyői Irány TV, a Soltvadkerti TV és a Csurgói Városi Televízió (HTOE-tag) közéleti magazinokat gyárthat az elnyert összegből.

Hírműsorokat készíthet a TV Budakalász (HTOE-tag), a Csaba TV (HTOE-tag), a Debrecen Televízió (HTOE-tag), a Veszprém TV (HTOE-tag), a Hegyvidék Televízió (HTOE-tag), a Gyula TV, a Kecskeméti Televízió(HTOE-tag), a Tolnatáj Televízió és a Szombathelyi Televízió(HTOE-tag).

A Salgótarjáni Városi Televízió (HTOE-tag), a Halas TV (HTOE-tag), a TV Szentendre (HTOE-tag), a Nyíregyházi Városi Televízió(HTOE-tag), a Szeged Televízió(HTOE-tag), a Gyula TV, valamint a fővárosi d1 TV és az Apostol TV pedig kulturális magazinműsorok készítésére pályázott sikerrel – áll a közleményben.

MTI

Minden vélemény számít!