tvstab

Műsorkészítésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói

A Médiatanács 108,4 millió forintot ítélt meg rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinok készítésének támogatására a Magyar Média Mecenatúra Programban.

Az idén futó televíziós műsorkészítést támogató pályázat harmadik fordulójának keretében 23 helyi televízió került a nyertes pályázók közé.
Közéleti magazinokra kapott támogatást a Miskolcon és Tiszaújvárosban fogható Irány Televízió , a Szeged környéki TiszapART, a gödöllői Régió Plusz Televízió, a Soltvadkerti Tv, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió (HTOE-tag), a Sárvári Televízió (HTOE-tag) és a szentgotthárdi Gotthárd Tv (HTOE-tag).

A hírműsor kategóriában sikeresen pályázott a Szombathelyi (HTOE-tag), a Keszthelyi (HTOE-tag), a Vásárhelyi (HTOE-tag) és a fővárosi Hegyvidék Televízió(HTOE-tag), a Veszprém Tv (HTOE-tag), a Szolnok Tv (HTOE-tag) és a Somogy Tv.

Kulturális magazinműsor kategóriában nyert a Zalaegerszegi Televízió (HTOE-tag), a Gyula Televízió, a Miskolc Televízió (HTOE-tag), a Tv Szentendre (HTOE-tag), a Kapos Televízió (HTOE-tag), az Ózdi Városi Televízió (HTOE-tag), a szarvasi Körös Televízió (HTOE-tag), a Pécs Tv és a budapesti Apostol Tv.

Minden vélemény számít!