studiotechnika

Műsorkészítésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói

A rendszeresen jelentkező helyi és körzeti televíziós hírműsorok, valamint közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 107,2 millió forintot ítélt oda a Médiatanács.

A Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Programon belül a rendszeresen jelentkező hírműsorok, valamint közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására meghirdetett pályázat idei második fordulójában huszonkét helyi vagy körzeti televízió részére összesen 107,2 millió forintot ítélt oda.

A támogatásból hírműsort készíthet hét médiaszolgáltató: a Debrecen Televízió (HTOE-tag), a TV Szentendre Televízió (HTOE-tag), a Tatai Televízió Televízió (HTOE-tag), a szarvasi Körös Televízió Televízió (HTOE-tag), a Karcag Televízió, a Zalaegerszegi Televízió Televízió (HTOE-tag) és a Sopron Televízió Televízió (HTOE-tag).

Közéleti magazin kategóriában nyolc szolgáltató, a Szentgál Televízió Televízió (HTOE-tag), a budapesti TV10 és ESTV, a Kiskőrös Televízió, a mórahalmi Móra-Net TV, a csornai Rábaközi Televízió Televízió (HTOE-tag), a Városi TV Mohács, illetve a Komló és Térsége Televízió pályázott eredményesen.

Szintén hét televízió kap támogatást kulturális magazinműsorok gyártására: a Vásárhelyi Televízió Televízió (HTOE-tag) Hódmezővásárhelyről, a Szombathelyi Televízió Televízió (HTOE-tag), a Halas TV Televízió (HTOE-tag) Kiskunhalasról, a Keszthelyi Televízió Televízió (HTOE-tag), a Városi Televízió Eger Televízió (HTOE-tag), a Nyíregyházi Televízió Televízió (HTOE-tag) és a Szolnok TV Televízió (HTOE-tag).

Minden vélemény számít!