studiokamera

Műsorkészítésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagjai

Nyerteseket hirdetett a Médiatanács a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programjában a hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat negyedik fordulójában.

Huszonnégy pályázó 127,35 millió forint támogatást kap.

A szegedi TiszapART televízió, a mohácsi Csele TV, a Magyar Telekom által bejelentett településeken látható Globo Televízió (HTOE-tag), a Putnok Városi Televízió  (HTOE-tag), a KisDuna TV Dunaharaszti, a sárvári Trió TV Dunántúl (HTOE-tag) és a budapesti XV-TV közéleti magazinok készítésére fordíthatja az elnyert összeget.

Hírműsorokat a baranyai Pannon Televízió, a TV Szentendre  (HTOE-tag), a Győr+ Televízió  (HTOE-tag), a Zalaegerszegi Televízió  (HTOE-tag), a Szolnok Tv  (HTOE-tag), a Somogy TV, a Tatai Televízió  (HTOE-tag), a Bajai Televízió  (HTOE-tag) és a Fehérvár Televízió  (HTOE-tag) gyárthat.

Kulturális magazinműsorokat készíthet a Veszprém TV  (HTOE-tag), a Miskolc Televízió  (HTOE-tag), a Mezőtúri Városi Televízió, a Tolnatáj Televízió, a Szombathelyi Televízió  (HTOE-tag), az Ózdi Városi Televízió  (HTOE-tag), a Csabacsűdi Körös Televízió és a Makó Városi TV  (HTOE-tag) – sorolták a közleményben.

Forrás: MTI

Minden vélemény számít!