studiokamera

Műsorkészítésre és működésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói

27 közösségi televízió és rádió nyert forrást működési és üzemeltetési költségek fedezésére. Eredményt hirdettek a műsortámogatási pályázatnál is.

A Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében 27 televíziót és rádiót összesen 141,3 millió forint értékben támogat a közösségi médiaszolgáltatók számára kiírt, működési és üzemeltetési költségek fedezésére irányzott pályázatának második fordulójában. Támogatást nyert a közösségi rádiók közül a fővárosi Klasszik Rádió és a Karc FM, a szentgotthárdi Rádió Monoster, a Magyar Katolikus Rádió két adója, illetve a kisközösségi rádiók közül a székesfehérvári Alpha Rádió, a nyíregyházi Mustár Rádió, a szombathelyi Credo Rádió, nfl jerseys all teams alibaba a gyomaendrődi Rádió Sun, a miskolci Csillagpont Rádió és az Első Pesti Egyetemi Rádió.

A támogatott közösségi televíziók között van a Mezőtúri Városi Televízió, a Körös TV (HTOE-tag), a sümegi Info Tv, a budakalászi VKC Tv, a Karcag Televízió, a mohácsi Városi Tv, a Tv Szentendre, a Gödöllő környéki Régió Plusz Tv, a Komló és Térsége Tv, nfl jerseys reddit for sale near me a dunaharaszti KiSDuNa Tv, az Újpesti Közéleti Televízió, a Dabas környéki Mag Televízió, a Balmazújváros Televízió, a Csorna központú Rábaközi Televízió (HTOE-tag), a fővárosi Bonum Tv és a Buda Környéki Televízió.

A mecenatúraprogramban futó műsortámogatási pályázat negyedik fordulójában hírműsorok, közéleti és kulturális magazinok elkészítésére összesen 104,5 millió forint támogatást ítélt meg a Médiatanács 23 helyi és körzeti televíziónak. A testület a döntéssel a Gyöngyösi (HTOE-tag), az Ózdi (HTOE-tag) és a Mezőtúri Városi Televízió, nfl jerseys all teams alibaba a Zemplén (HTOE-tag) és az Érd Tv, valamint a Sopron Televízió és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kölcsey Televízió (HTOE-tag) hírműsorainak elkészítéséhez járul hozzá.

Kulturális magazinok finanszírozásában kap segítséget a Vásárhelyi (HTOE-tag) és a Kecskeméti Televízió (HTOE-tag), a fővárosi Hegyvidék Televízió, a Veszprém Tv, a Makói (HTOE-tag) és a Pápa Városi Televízió (HTOE-tag), a budakalászi VKC Tv és a százhalombattai Halom Televízió (HTOE-tag). Közéleti magazinműsor kategóriában támogatást nyert a Putnoki és a Kistelek Városi Televízió (HTOE-tag), a Bükkalján fogható Eleven Televízió (HTOE-tag), a főváros XV. kerületében elérhető XV Tv, nfl jerseys reddit for sale near me 2

Minden vélemény számít!