tehets

Média a Tehetségekért Díj: október végéig lehet pályázni

Október végéig lehet jelentkezni a Média a Tehetségekért Díj idei pályázatára. A díj a kiírók reményei szerint arra ösztönzi az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal tehetségekkel, a sikeres fiatalokkal (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterükkel, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel. Ezek a fiatalok kiemelkedő értékeket képviselnek a tehetségüket, de ugyanakkor a küzdeni tudásukat, a kitartásukat és a céltudatosságukat tekintve is. Ilyen értelemben igazi példaképek lehetnek kortársaik számára.
Pályázati anyagok témája

Sikeres vagy tehetséges fiatalok (25 éves korig) pályafutásának és eredményeinek bemutatása, akik a sport, művészet, tudomány területén kiemelkedő képességről árulkodnak, és ezt már jó eredményekkel is bizonyították, de a nyilvánosság előtt esetleg kevéssé ismertek. moncler jacket acorus A bemutatás témája lehet akár kettős portré „mester és tanítványa” témában.
Mivel lehet pályázni?

Bármely az írott vagy elektronikus sajtóban 2016. január 1 – október 31. között megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással lehet pályázni terjedelmi korlát nélkül, amely a megadott témával foglalkozik.

Milyen kategóriában lehet pályázni?

online

nyomtatott médium

rádió

tévé és videó

Egy pályázó több kategóriában is pályázhat, de maximum 3 pályamunkát adhat be összesen.

Kik pályázhatnak?

Újságírók az írott, a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársai közül, akik Magyarországon bejegyzett médium külső vagy belső munkatársai (szerkesztő, újságíró, szabadúszó, monster beats audio beats adidas megbízásos stb.), blogok szerzői.

Szerkesztőség is beküldheti munkatársa alkotását, de a díj ebben az esetben is egyéni, az alkotót ismeri el.
A pályázatok benyújtási határideje 2016-ban:

2016. október 31.
Az elbírálás szempontjai:

Az anyagok legyenek érdekesek, figyelemfelkeltők, példaértékűek és közérdeklődésre számot tartók.
Adjanak megfelelő képet az adott fiatal tehetség személyéről, pályafutásáról, felkészüléséről, szakmai hátteréről, céljairól és azokról a közvélemény számára kevésbé ismert specifikus körülményekről, amelyek között egy fiatal tehetségnek az adott területen meg kell küzdeni az érvényesülésért.

A döntést a szakmai zsűri javaslata alapján az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg. Egy pályázó csak egy kategóriában nyerheti el a díjat. nfl jerseys all teams alibaba
A pályázatok beküldése:

A pályázatokat a www.tehetsegesfiatalok.hu oldalra kell feltölteni 2016. október 31-én éjfélig. A feltöltéshez kérjük megadni a pályázó nevét, a médium nevét és az anyag megjelenési időpontját és mellékelni a pdf-et (nyomtatott megjelenésnél) illetve a linket (online anyagnál és videó vagy hangfájlnál).
A sikeres pályázók díjazása:

Kategóriánként 1-3. helyezett pályaművet díjazza a kuratórium az alábbi pénzjutalommal:
1. helyezett: 300.000 Ft
2. helyezett: 200.000 Ft
3. helyezett: 100.000 Ft

Letölthető anyagok:
Pályázati felhívás 2016

Minden vélemény számít!