ipoly

Ez lehet a következménye, ha nem jól tüntetik fel a műsor támogatóját

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa módosította azt a szabályozást, mely annak következményeiről szól, ha valaki a támogatásból készült műsorában a támogatás tényét és a támogató arculati elemeit nem vagy nem előírásszerűen tünteti fel.

Az erről szóló közlemény itt olvasható:

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 849/2015. (VII. 7. monster beats audio adidas ) számú döntésével az 1205/2014. (XII. 16.) számú általános érvényű döntésének 10.§ (1) bekezdését az alábbiak szerint módosította:

„Ha a kedvezményezett a támogatás tényét és a támogató arculati elemeit nem vagy nem előírásszerűen tünteti fel, az Alap az alábbi jogkövetkezményeket alkalmazhatja:

Állandó műsor esetén:

– bármely negyedévben először előforduló szerződésszegés esetén a kötbér mértéke 0-5%, monster beats apple accessories 2
–  a második, harmadik vagy negyedik negyedévben másodszor előforduló szerződésszegés esetén a kötbér mértéke 0-20%,
–  a harmadik vagy negyedik negyedévben harmadszor előforduló szerződésszegés esetén a jogkövetkezmény a szerződésszegés megállapításáról szóló döntés keltétől számított egy évre az Alap pályázati eljárásaiban való részvételből történő kizárás.

A kötbér alapja a megítélt támogatás összege.

Egyéb pályázati eljárások esetében:

a szerződésszegés megállapításáról szóló döntés keltétől számított egy évre az Alap pályázati eljárásaiban való részvételből történő kizárás.”

A módosítás 2015. monster beats apple accessories 2 július 14-től hatályos. A rendelkezés hatályos szövege megtalálható ezen az oldalon.

Minden vélemény számít!