vizidorka

Díjat alapítottak Vízy Dorka műsorvezető emlékére, helyi tévések is pályázhatnak

A Vízy Dorka Alapítvány idén először ítéli oda a Vízy Dorka-díjat, amellyel évente ismernek majd el egy kiemelkedő újságírói teljesítményt – közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy rádiós, televíziós és írott sajtóban dolgozó újságírók pályázhatnak a díjra, egy előző évben megjelent anyaggal. Egy pályázó egy munkával nevezhet. Az írott sajtóban megjelent anyagokra nem vonatkozik terjedelmi megkötés, monster beats amazon australia a televíziós és rádiós munkák időhatára maximum tíz perc.

Az anyagokat azokról a területekről várják, amelyek különösen fontosak voltak Vízy Dorkának, így az egészségügy, a tudomány, a környezetvédelem, a vallás, valamint a művészetek és a kultúra tárgyköréből. monster beats amazon australia

A díj egy egyszeri, 250 ezer forintos támogatás – tették hozzá. Az odaítélésről szakmai zsűri dönt. A pályamunkákat idén május 15-ig várják a vizydorkaalapitvany@gmail.com címre.

Vízy Dorka 1995-ben került a Magyar Rádióhoz, ahol először a Napközben riportereként dolgozott. Évekig vezette a Petőfi Rádió Délelőtt című magazinját. nfl-jerseys-at-walmart-aliexpress Dolgozott továbbá a Calypso Rádióban, a Csúcsforgalom és a 180 perc című műsorban, valamint a Duna Televízió ifjúsági műsorában is. 2007-től napi rendszerességgel vezette a Közelről című délutáni magazint.
Hosszan tartó súlyos betegség után 2014 decemberében halt meg.

Újságírói munkásságát a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2006-ban Szalézi Szent Ferenc-díjjal, a Magyar Rádió többször nívódíjjal ismerte el.

A nevét viselő alapítványt emlékének ápolására alapították családtagjai és barátai. ugg outlet barstow brisbane

Minden vélemény számít!