szinkepek

A HTOE tagjai is nyertek forrást műsorkészítésre és működésre

Összesen harmincöt pályázatot támogatott 155,2 millió forinttal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a legutóbbi ülésén. A támogatásokat a helyi és körzeti televíziós műsorok gyártására, illetve a közösségi rádiók és tévék működési és üzemeltetési költségeihez járulékos forrást kínáló kiírásokon lehetett elnyerni a Magyar Média Mecenatúra programban.

A Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra programban futó televíziós műsorkészítést támogató pályázat keretében 23 helyi televízió számára összesen 101,8 millió forintot ítélt meg rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinok készítésének egy éven át tartó támogatására. A hírműsor kategóriában sikeresen pályázott a TV Eger (HTOE-tag), a Tatai Televízió (HTOE-tag), a Ceglédi Városi Televízió (HTOE-tag), monster beats apple accessories a szarvasi Körös Televízió (HTOE-tag), a Karcag Televízió és a Pécs TV. Közéleti magazinokra kapott támogatást a Pomáz Televízió, a pesterzsébeti ESTV, a kőbányai TV10, a bólyi Városi Televízió, a Dunaföldvár TV, a Csurgói Városi Televízió (HTOE-tag), a püspökladányi Ladány Televízió (HTOE-tag), a Szentes Televízió, michael kors access apple watch a Dunakanyar térségében fogható Danubia Televízió és a füzesabonyi Városi Televízió (HTOE-tag). Kulturális magazinműsor kategóriában nyert a Debrecen Televízió (HTOE-tag), a kiskunhalasi Halas TV (HTOE-tag), a Keszthelyi Televízió (HTOE-tag), a Gyöngyösi Városi Televízió (HTOE-tag), a fővárosi Hatoscsatorna, a Városi TV Szeged (HTOE-tag), valamint a Bajai Televízió.

A közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeinek támogatására meghirdetett 2017-es rezsipályázat negyedik, utolsó fordulójában nyolc televízió és négy rádió összesen 53, michael kors ava kors ankle boots 4 millió forint támogatást kapott. A kedvezményezettek közé került a Rádió Törökszentmiklós, a püspökladányi Sárrét FM, a Rádió 87,8 Érd és a kiskunfélegyházi Rádió Smile, illetve a Tatai Televízió (HTOE-tag), a vecsési WTV, a derecskei Kék-Kálló TV, a sárvári Trió TV Dunántú (HTOE-tag)l, a fővárosi Centrum TV, michael kors abbey backpack access review

Minden vélemény számít!