interju

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete több tagtelevíziója nyert forrást műsorkészítésre

A TVÁLLANDÓ pályázatról döntött mai ülésén a Médiatanács. Huszonnégy esetben helyi és körzeti tévék nyertek támogatást hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok egy éven át tartó gyártására, összesen 106,9 millió forint értékben a Magyar Média Mecenatúra programjának keretében, a szóban forgó médiaszolgáltatói körnek szóló pályázat idei második fordulójában.

Sikerrel pályázott hírműsor kategóriában a Debrecen Televízió, nfl jerseys ranked custom 2 a DSTV Dunaújváros, a Kapos TV, a Kecskeméti Televízió, a Miskolc Televízió és a Veszprém TV.

Eredményes pályázatot nyújtott be közéleti magazin kategóriában a Dunakanyarban látható Danubia, a Hajdúnánási Televízió, a Hajdúszoboszlói Városi TV, nfl jerseys all teams alibaba a mórahalmi Móra-Net TV, az RTV Szekszárd, a Sárvári, a Szentgál Televízió, a szegedi székhelyű TiszapART Televízió és a vecsési központú WTV Williams TV.

Támogatásban részesült kulturális magazin kategóriában a Gyula Televízió, a Nógrád megyei Ipoly Televízió, moncler outlet polo 2 a Kalocsa Városi Televízió, a Kapos Televízió, nyíregyházi Kölcsey Televízió, a Miskolc, a Nyíregyházi, a Pannon Televízió és a sátoraljaújhelyi Zemplén TV.

A Médiatanács 2011 óta a helyi és körzeti televíziós műsorok készítésének támogatására 408 esetben már több mint 1, ugg outlet alexandria anaheim 8

Minden vélemény számít!