tvstudio

420 millió forint a TVÁLLANDÓ pályázat idei kerete

Tévéműsorok készítésének támogatásáról szóló 420 millió forintos idei pályázati keret kiírásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helyi és körzeti televíziók számára a Magyar Média Mecenatúra program keretében.

Az összeg 60 százalékát rendszeresen jelentkező hírműsorokra, negyedét közéleti magazinműsorokra, moncler jacket acorus 15 százalékát kulturális magazinműsorokra lehet fordítani. Közéleti magazinok esetében adásonként 60 ezer forint, a másik két kategóriánál adásonként 40-40 ezer forint lehet legfeljebb a támogatás úgy, monster beats audio beats adidas hogy a Médiatanács a tervezett összköltségnek maximum a kétharmadát állja.

A pályázat négyfordulós, az első beadási határidő április 7-e, ugg outlet alexandria anaheim a jelentkezők az idén bevezetett elektronikus pályázati rendszerben nyújthatják be kérelmeiket. A testület az elmúlt öt évben közel kétmilliárd forintot fordított összesen 431 televíziós tájékoztató műsorsorozat támogatására annak érdekében, hogy a helyi hírekről színvonalas programok révén informálódhassanak a televíziónézők. ugg outlet australia auckland

Minden vélemény számít!