2014-05-22_parlatvezetes_06

Már lehet jelentkezni a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tavaszi találkozójára

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete 2023. május 25-én és 26-án tartja tavaszi találkozóját Siófokon. Házigazdánk a Somogy Televízió lesz.

A találkozó minden programjának siófoki CE Plaza Hotel**** ad helyet (Siófok, Somogyi u. 18/B). A találkozón ezúttal is lehetőséget biztosítunk pártoló tagjainknak és partnereinknek bemutatkozásra egy szakmai kiállítás keretében.

A felszíni parkolás ingyenes a felszíni szálloda parkolóiban és a környékbeli utcákban is. Aki a mélygarázsban szeretne parkolni, a helyszínen, szabad kapacitás függvényében 1500 forint/éjszaka áron vásárolhat a hotelben parkolójegyet.

Kérem, hogy lehetőség szerint válasszátok a kétágyas elhelyezést, egyrészt lényegesen olcsóbb, másrészt korlátozottak a szobakapacitásaink.

A jelentkezési határidő április 28-a éjfél. A részvételi díjat kérjük előre átutalni a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra április 30-ig.

A találkozón egy sokak által kért programot is rendezünk, közösségi média képzést tart két szakember.

A csütörtöki Helyi Érték Díj gálavacsora egy ingyenes borkóstolóval egészül majd ki, házigazdánk, a Somogy Televízió és Szőlősgyörök jóvoltából, ahol a község borászainak boraiból kapunk majd ízelítőt.

A jelentkezési lapok innen tölthetők le:

 

A találkozó programja:

Május 25. csütörtök

14.00 Közösségi média képzés (előadók Mándó Milán és Nyíri Donát a Minner.hu/MinnerAkademia.hu-tól)

17.30 Helyi Érték Díj gála
18.30 Gálavacsora borkóstolóval

Május 26. péntek

Reggeli a hotelben
10.30 NMHH-fórum
12.30 Ebéd
13.30 Közgyűlés A közgyűlési meghívó innen tölthető le.

Minden vélemény számít!